Lourdes Majem, Carme Ferrer i Diego Fernández, candidats als IV Premis Vila...

Lourdes Majem, Carme Ferrer i Diego Fernández, candidats als IV Premis Vila de Valldoreix

0 1415

El jurat dels premis ha triat els tres candidats d’entre les diferents propostes fetes per la ciutadania de Valldoreix, a través del web i les urnes de votació habilitades per l’organització a tal efecte. La tria dels candidats s’ha fet tenint en compte aquells precandidats que més cops han estat proposats pels ciutadans.

Durant el mes de setembre els valldoreixencs van poder fer les seves propostes de candidats als Premis Vila de Valldoreix. Les opcions proposades per la ciutadania han donat com a resultat les tres candidatures, que han estat proclamades per l’organització un cop comprovada la validesa de cada un dels vots. Un cop proclamats els candidats, ara els valldoreixencs triaran també el guanyador. Fins al 30 d’octubre els organitzadors posaran de nou les urnes al restaurant ‘El Casalet’ i a la Casa de la Vila de Valldoreix per recollir els vots dels veïns, que també poden votar via internet a través del web de l’Associació de veïns Ca N’Enric La Miranda i de l’EMD de Valldoreix.

Lourdes Majem Fabrés és infermera del CAP de Valldoreix i ha estat nominada per haver dedicat tota una vida a la salut dels valldoreixencs. Carme Ferrer, és l’actual secretària del Casal d’Avis de Valldoreix i ha estat nominada per la seva gran dedicació, voluntat d’ajudar i els seu caràcter amable i servicial. La nominació de Diego Fernández Ávila, també membre del Casal d’Avis, respon a la seva gran implicació en els horts solidaris de Valldoreix amb Creu Roja, la cavalcada de Reis i amb ASDI.

Amb aquests guardons l’EMD de Valldoreix i l’Associació de Veïns de Ca n’Enric-La Miranda, organitzadors de la iniciativa, volen reconèixer públicament la tasca de persones o entitats destacades pels seus vincles i pel seu compromís amb la vila de Valldoreix durant el darrer any 2013.

La proclamació del guanyador de la IV edició dels Premis Vila de Valldoreix es farà en el marc del sopar de la Nit dels Premis Vila de Valldoreix, que tindrà lloc el proper dia 15 de novembre a la Nau de Cultura, a partir de les 21.00 hores. El sopar té un preu de 20 euros i estarà amenitzat pel grup de música ‘The Green Californians’. Totes les persones que hi vulguin prendre part han d’apropar-se o trucar al restaurant ‘El Casalet’ (93.675.10.55) per comprar o reservar el seu tiquet.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta