Valldoreix celebra la Diada de Sant Jordi lluint teixit associatiu, cultura, tradició...

Valldoreix celebra la Diada de Sant Jordi lluint teixit associatiu, cultura, tradició i artesania

0 1210

El Sant Jordi a Valldoreix va esdevenir una jornada en què les activitats de caire associatiu i cultural van ser les protagonistes. El centre neuràlgic de la celebració va ser la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix, que es va omplir de ciutadans que van gaudir de la jornada cultural i festiva.

 La diada celebrada ahir diumenge va començar quan passaven pocs minuts de les deu del matí i va acabar sobre les dues de la tarda. Al llarg de tot el matí la plaça del Casal de Cultura va acollir la Trobada d’Associacions Veïnals i Entitats Culturals. Els més petits van poder viure el seu Sant Jordi particular fabricants les seves pròpies titelles de Sant Jordi i fabricant un sistema de reg amb elements reciclats. La jornada cultural es va complementar amb la mostra d’exposicions FesCamp ’15, on es van donar a conèixer els projectes ‘El bosc comestible’ de l’AV de la Serreta-Bosc d’en Saladrigues i ‘Explica el teu Valldoreix’ de l’Escola Ferran i Clua.

La venta de llibres va ser l’altre gran pol d’atracció durant la diada i van ser molts els assistents que es van acostar a la parada de la Llibreria Alexandria per comprar les darreres novetats editorials. Tots aquells que van triar els llibres ‘Contes per menjar-se’ls’ i ‘Algú com tu’ van tenir el privilegi de comptar amb la presència dels autors Mariàngels Calaf i Xavier Bosch, que els van dedicar les seves obres.

La nota musical i tradicional del Sant Jordi va anar a càrrec de la Cobla La Selvatana que va animar la ballada de sardanes a la Plaça del Casal.

La programació cultural amb motiu de la Diada de Sant Jordi es completarà amb activitats al llarg de tota la setmana de Sant Jordi, Les cites seran el dimarts 21 a les 16.45 hores amb les ‘Manualitats de Sant Jordi’ a l’espai infantil de la Biblioteca Vall d’Or i el ‘Concert núm. 5’ del Cicle de Concerts de l’Escola de Música de Valldoreix, que serà a les 19.00 hores al Casino de la Floresta. Les ‘Manualitats de Sant Jordi’ a l’espai infantil de la Biblioteca Vall d’Or tornaran el dimecres 22, el dijous 23 i el divendres 24, a partir de les 16.45 hores.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta