Valldoreix tindrà un circuit esportiu de natura adaptat i inclusiu apadrinat per...

Valldoreix tindrà un circuit esportiu de natura adaptat i inclusiu apadrinat per Kilian Jornet i Núria Picas

0 992

Amb l’objectiu de donar a conèixer el Circuit ‘Sumant Capacitats’ de Valldoreix entre tots els col·lectius, tant l’EMD-Valldoreix com la Fundació Itineràrium estan ultimant els detalls d’una cursa que se celebrarà el 14 de desembre.

El projecte s’emmarca dins del projecte BOX21 de la Fundació Itineràrium i té per objectiu ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb necessitats especials, fomentant la pràctica de l’esport, tan a peu com corrents.

Els recorreguts de Valldoreix tindran senyalització permanent i estaran adaptats per a tots tipus de col·lectius, ja siguin persones cegues, amb sordesa, dificultats de mobilitat, dificultats mentals i intel·lectuals, gent gran i turisme familiar.

El Circuit Sumant Capacitats de Valldoreix serà el primer espai esportiu adaptat i inclusiu amb senyalització permanent del municipi i promourà la defensa de l’esport a l’aire lliure i en paisatges naturals, l’esperit de superació entre tots els participants i la difusió del municipi i les seves riqueses. A més, el projecte també habilitarà un espai web on els usuaris amb més dificultats es podran posar en contacte amb persones voluntàries per coordinar trobades –Fixant dia, hora i circuit– per poder fer esport plegats.

Tots els circuits Sumant Capacitats estan senyalitzats amb la tipografia ‘Anna’ de l’Anna Vives i estan dissenyats per Eduard Jornet, que compta amb una gran experiència en organització de curses de muntanya, tant a Catalunya com a Espanya i França. L’Eduard Jornet és el l’actualitat el director de la III Volta Cerdanya Ultrafons (VCUF) amb recorreguts de 13, 37, 87 i 214 Km.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta